fbpx

Relatietherapie

Een relatie kan hard werken zijn. Omdat je steeds dezelfde discussie krijgt, gesprekken op ruzie uitlopen of je misschien juist wel nooit ruzie hebt. Misschien voel jij je niet begrepen, krijg je geen grip op je partner of mis je de band die jullie eerder hadden. Dan kan het enorm helpen als wij, Ferdinand, Hans, Annemieke of Paulien, eens met je meekijken. Bij grote problemen, maar ook gewoon bij kleine dingen die je graag anders wilt.  

 

Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.

M & J

M & J, hebben relatietherapie bij Ferdinand Bijzet gevolgd.

Zo werkt relatietherapie

Na jullie aanmelding via het aanmeldformulier neemt Ferdinand, Hans, Annemieke of Paulien contact met je op. Een eventuele voorkeur voor relatietherapeut kun je aangeven, vanwege de wachtlijst kan het ook zijn dat één van de andere therapeuten contact met je opneemt. Per mail of telefonisch spreken we het eerste gesprek af. Uiteraard maken we kennis in het eerste gesprek, maar we gaan daarbij direct aan de slag met jullie vraag.

Frequentie relatietherapie
We ontvangen jullie graag als stel in ons kantoor in Barneveld. Het aantal gesprekken hangt af van de situatie. In de meeste gevallen volg je 8 tot 10 gesprekken, maar dit kan ook meer of minder zijn. Ook de frequentie stemmen we samen af. In de meeste gevallen is dit eens per twee weken.

Tarieven relatietherapie
Jullie therapiegesprek bij Relatie-Herstel kost 100,- euro per uur (inclusief btw.). Als het gesprek langer dan een kwartier extra duurt, rekenen wij 50 euro per half uur uitloop. Afmelden voor een gesprek kan tot 48 uur van tevoren, daarna brengen wij de kosten in rekening. Wij geloven dat relatietherapie een goede en bewuste investering in jullie relatie is. Onze prijzen zijn marktconform, maar zijn de kosten een probleem voor jullie? Laat het ons dan vooraf even weten, dan kunnen we samen met jullie zoeken naar een passende oplossing