fbpx

Relatietherapie

Geen stel is hetzelfde, maar relatiepatronen zijn universeel

Herken jij je in het volgende:

  • Leiden gesprekken tot ruzie? Lukt het niet meer elkaar te vinden?
  • Vraag je je af hoe je samen verder moet?
  • Wil je verder met elkaar, maar weet je niet hoe?
  • Wij helpen je graag verder.Wij bekijken per situatie wat nodig is en maken samen met jullie een plan voor jullie relatie. We beginnen altijd met een eerste intake, maar omdat wij geloven dat tijd geld is, verspillen we geen tijd aan uitgebreide onderzoeken op voorhand. Liever gaan wij zo snel mogelijk aan de slag, zodat jullie weten wie wij zijn en hoe we werken. En vaak wordt door aan het werk te gaan het echte probleem pas duidelijk.

Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.

M & J

Relatietherapie

Wanneer je vastloopt in je relatie is het verstandig hulp te zoeken. Één van onze therapeuten kijkt graag met jullie mee!

Therapie na vreemdgaan

Al sinds 2004 behandeld Ferdinand Bijzet stellen in een vertrouwenscrisis. De therapeuten van Relatie-Herstel zijn gespecialiseerd in het begeleiden van stellen waarbij één van beiden is vreemdgegaan. Vreemdgaan leidt tot een vertrouwenscrisis. Maar al te vaak denken stellen in zo’n geval dat het einde relatie is. Niets is minder waar. Wij onderzoeken graag met jullie hoe je vanuit deze crisis weer een stevige relatie kunt bouwen. Meer weten? Beluister het interview met Ferdinand Bijzet op Groot Nieuws Radio.

Duur

Gemiddeld gaan wij uit van 8 tot 10 gesprekken, maar geen proces laat zich dwingen.

Tarieven

Voor therapiegesprekken hanteert Relatie-herstel gemiddeld een uurtarief van €90,- euro, inclusief 21 procent btw. Loopt het gesprek langer dan een kwartier uit, dan rekent Relatie-herstel €45,- euro per half uur extra.

Verschillende therapeuten kunnen in overleg andere tarieven hanteren.

We zijn ons er van bewust dat therapie een grote investering kan zijn in jezelf. Onze prijzen zijn marktconform, maar dat neemt niet weg dat dit een investering blijft voor veel mensen. Mocht u de kosten niet op kunnen brengen omdat u dit financieel niet redt, laat het ons dan zeker weten. We kunnen dan samen met u zoeken naar een passende oplossing.

Vergoedingen

Voor relatietherapie zijn er wettelijk gezien geen vergoedingen mogelijk.

Afmelden

Soms komt het voor dat u een afspraak moet afzeggen om uiteenlopende redenen. Een afspraak die binnen 24 uur voor de afgesproken tijd wordt afgezegd of niet wordt nagekomen, zijn wij genoodzaakt in rekening te brengen.