fbpx

Relatietherapie

Een relatie kan hard werken zijn. Omdat je steeds dezelfde discussie krijgt, gesprekken op ruzie uitlopen of je misschien juist wel nooit ruzie hebt. Misschien voel jij je niet begrepen, krijg je geen grip op je partner of mis je de band die jullie eerder hadden. Dan kan het enorm helpen als wij eens met je meekijken. Bij grote problemen, maar ook gewoon bij kleine dingen die je graag anders wilt.  

 

Therapeuten die Relatietherapie geven

De stap om contact op te nemen met relatie herstel was best groot. Het voelt toch al een soort van falen. Hebben we echt iemand nodig om onze relatie weer beter te krijgen? Ook was 1 van ons sceptisch. Met iemand praten? Hoe werkt dat dan? Maar we wisten ook allebei: niets doen was geen optie.

Nu terugkijkend hebben we geen moment spijt gehad. Natuurlijk waren de sessies pittig en was het een traject met vallen en opstaan.

De eerste keer op weg naar Barneveld. Naar ene Paulien. Voor een kennismakingsgesprek. Paulien oogde aardig, betrokken en was rustig. Het voelde eigenlijk direct veilig en goed. Er was bij ons beiden vertrouwen om met haar de onbekende weg op te gaan.

Bijna een jaar zijn we bij Paulien geweest in het begin frequenter en later met meer tijd ertussen. Zij heeft ons geleerd om met elkaar te praten, in plaats van tegen elkaar. We hebben geleerd te verdragen in plaats van te overtuigen in gelijk. We hebben veel dingen over elkaar geleerd en op vele momenten een spiegel voorgehouden gekregen. We hebben op een nieuwe manier elkaar leren lief te hebben. Paulien deed dit altijd vanuit respect naar ons beiden, maar ook vasthoudend als ze merkte dat er meer zat. Ze voelde dit goed aan en vroeg door. Ze was confronterend wanneer het nodig was, maar nooit over de grens.

Dankbaar dat we gegaan zijn. We hebben op een nieuwe manier van elkaar leren houden. Die beter is dan de periode daarvoor. Relatietherapie is geen falen, maar kan juist ondersteunend zijn om de relatie te versterken.

Daan en Sandra

D & S, hebben relatietherapie bij Paulien Verbeek gevolgd.

Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.

M & J

M & J, hebben relatietherapie bij Ferdinand Bijzet gevolgd.

Zo werkt relatietherapie

Na jullie aanmelding via het aanmeldformulier neemt een van ons contact met je op. Een eventuele voorkeur voor relatietherapeut kun je aangeven, vanwege de wachtlijst kan het ook zijn dat één van de andere therapeuten contact met je opneemt. Per mail of telefonisch spreken we het eerste gesprek af. Uiteraard maken we kennis in het eerste gesprek, maar we gaan daarbij direct aan de slag met jullie vraag.

Frequentie relatietherapie
We ontvangen jullie graag als stel in ons kantoor in Barneveld. Het aantal gesprekken hangt af van de situatie. In de meeste gevallen volg je 8 tot 10 gesprekken, maar dit kan ook meer of minder zijn. Ook de frequentie stemmen we samen af. In de meeste gevallen is dit eens per twee weken.

Tarieven relatietherapie
Jullie therapiegesprek bij Relatie-Herstel kost 110,- euro per uur (inclusief btw.). Als het gesprek langer dan een kwartier extra duurt, rekenen wij 55 euro per half uur uitloop. Afmelden voor een gesprek kan tot 48 uur van tevoren, daarna brengen wij de kosten in rekening. Wij geloven dat relatietherapie een goede en bewuste investering in jullie relatie is. Onze prijzen zijn marktconform, maar zijn de kosten een probleem voor jullie? Laat het ons dan vooraf even weten, dan kunnen we samen met jullie zoeken naar een passende oplossing