fbpx

Relatietherapie

Geen mens en geen stel zijn hetzelfde

Herken jij je in het volgende:

  • Leiden gesprekken tot ruzie? Lukt het niet meer elkaar te vinden?
  • Vraag je je af hoe je samen verder moet?
  • Wil je verder met elkaar, maar weet je niet hoe?
  • Wij helpen je graag verder.

    Wij bekijken per situatie wat nodig is en maken samen met jullie een plan voor jullie relatie. We beginnen altijd met een eerste intake, maar omdat wij geloven dat tijd geld is, verspillen we geen tijd aan uitgebreide onderzoeken op voorhand. Liever gaan wij zo snel mogelijk aan de slag, zodat jullie weten wie wij zijn en hoe we werken. En vaak wordt door aan het werk te gaan het echte probleem pas duidelijk.

Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand. M & J

Relatietherapie

Wanneer je vastloopt in je relatie is het verstandig hulp te zoeken. Één van onze therapeuten kijkt graag met jullie mee!

Therapie na vreemdgaan

Al sinds 2004 behandeld Ferdinand Bijzet stellen in een vertrouwenscrisis. De therapeuten van Relatie-Herstel zijn gespecialiseerd in het begeleiden van stellen waarbij één van beiden is vreemdgegaan. Vreemdgaan leidt tot een vertrouwenscrisis. Maar al te vaak denken stellen in zo’n geval dat het einde relatie is. Niets is minder waar. Wij onderzoeken graag met jullie hoe je vanuit deze crisis weer een stevige relatie kunt bouwen. Meer weten? Beluister het interview met Ferdinand Bijzet op Groot Nieuws Radio.

Duur

Gemiddeld gaan wij uit van 8 tot 10 gesprekken, maar geen proces laat zich dwingen.

Tarieven

Voor therapiegesprekken hanteert Relatie-herstel gemiddeld een uurtarief van €84,50 euro, inclusief 21 procent btw. Loopt het gesprek langer dan een kwartier uit, dan rekent Relatie-herstel €42,25 euro per half uur extra. Verschillende therapeuten kunnen andere tarieven hanteren.

Vergoedingen

De meeste therapeuten van Relatie-herstel zijn geregistreerd als gestalttherapeut. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze vorm van therapie vanuit de aanvullende dekking. Soms loont dan ook om over te stappen naar een verzekering die een dergelijke dekking aanbiedt. U vindt gestalttherapie op uw polisblad meestal onder ‘alternatieve zorg’. Via deze link kunt u zien wat de vergoedingen in 2019 zijn.