fbpx

Verder na ontrouw

Is een van jullie vreemdgegaan (en dat kan op vele verschillende manieren) en wil je samen kijken of je hiervan kunt herstellen? Wij denken graag met jullie mee.

Ferdinand ontwikkelde een online-programma S.A.M.E.N. waarmee je samen aan de slag kunt. In deze podcast vertelt Ferdinand meer over het online-programma. Via deze link kun je ons gratis e-book aanvragen.

Merk je dat je het vreemdgaan of de verslaving moeilijk kunt verwerken? Luister dan naar deze podcast. waarin Jeanet van Ramshorst uitlegt wat Brainspotting kan betekenen bij de verwerking.

  Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.
  M & J

  Zo werkt therapie bij herstellen van vreemdgaan

  Wij hebben meerdere mogelijkheden. 

  1. Doe het S.A.M.E.N. Jullie melden je aan voor het online-programma S.A.M.E.N. en doorlopen dit  programma samen met behulp van een buddy. Download hier het gratis E-book om te kijken of dit wat voor je is.

  Jullie inverstering: eenmalig €127,- per persoon.

  2. Doe het S.A.M.E.N. met Ferdinand. Mocht je specifiek de deskundigheid van Ferdinand willen ontvangen, dan kan dat. Bij het Doe het S.A.M.E.N. met Ferdinand krijg je:

  • Het volledige programma S.A.M.E.N.
  • Gedurende de looptijd van het programma 6 therapiegesprekken van 1,5 uur.
  • Onbeperkt vragenstellen via een beveiligde app.

  Jullie inverstering:  Eenmalig €2579,-

  3. Doe het SAMEN middels therapie. Jullie melden je aan voor relatietherapie en wij maken samen met jullie een plan. 

  Jullie inverstering €100,- per uur.

  Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Vervolgens neemt Ferdinand, Hans, Annemieke of Paulien (afhankelijk van het probleem) contact met je op voor het maken van je eerste afspraak bij ons in Barneveld (Gelderland).

  Tarieven relatietherapie therapie
  De kosten van de therapiegesprekken bij Relatie-Herstel zijn 100 euro per uur. Als het gesprek langer dan een kwartier extra duurt, rekenen wij 50 euro per half uur uitloop.

  Afmelden voor een gesprek kan tot 24 uur van tevoren, daarna brengen wij de kosten in rekening. Laat het ons gerust weten als de financiën een belemmering voor je zijn. Een deel van onze therapeuten is geregistreerd Gestalttherapeut. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt daarom individuele gesprekken als ‘alternatieve therapie’.