fbpx

Verder na (digitale) ontrouw

Is een van jullie ontrouw geweest/ vreemdgegaan (en dat kan dus op vele verschillende manieren, ook digitaal) en wil je samen kijken of je hiervan kunt herstellen? Wij denken graag met jullie mee.

Ferdinand ontwikkelde een succesvol online-programma S.A.M.E.N. waarmee je samen aan de slag kunt. In heel Nederland werken +/- 50 therapeuten met dit programma en het is vertaald in het EN voor de internationale markt. 

In deze podcast vertelt Ferdinand meer over het online-programma. Via deze link kun je ons gratis e-book aanvragen.

Merk je dat je het vreemdgaan of de verslaving moeilijk kunt verwerken? Luister dan naar deze podcast. waarin Jeanet van Ramshorst uitlegt wat Brainspotting kan betekenen bij de verwerking.

    Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.
    M & J