fbpx

Gezinstherapie

Het gezinsleven kan pittig zijn. Het loopt niet lekker, er zijn zorgen rond het gedrag van je kinderen, er zijn spanningen of je voelt je machteloos en weet niet hoe je verder moet. Herkenbaar? Dan helpen wij jullie als gezin of samengesteld gezin graag verder. Wij kijken niet naar diagnoses, maar naar de patronen die er in jullie gezin zijn ontstaan. Met ruimte voor alle gezinsleden om zichzelf te kunnen zijn en eigen ervaringen te delen. Neem gerust eens contact met ons op, we helpen jullie graag op weg naar een ontspannen gezinsleven.

 

  Therapeuten die Gezinstherapie geven

  Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.

  M & J

  Zo werkt gezinstherapie

  Eén van onze therapeuten neemt contact met je op na jouw aanmelding. Samen maken we aan afspraak voor het gezinsgesprek bij ons op kantoor in het Gelderse Barneveld (Regio Amersfoort) of in Boskoop. Naast de kennismaking gaan we de eerste afspraak gelijk aan de slag met jullie hulpvraag.

  Frequentie therapie met ouders en kinderen
  Bij gezinsgesprekken volg je gemiddeld 8 tot 10 gesprekken, maar dit hangt volledig af van de situatie en jullie wensen. Ons advies is om elke twee weken een gesprek te houden, maar ook de frequentie van de gesprekken stemmen we samen af. We kunnen het familietraject ook combineren met bijvoorbeeld individuele therapie, relatietherapie of Brainspotting

  Tarieven gezinstherapie
  Gezinstherapie kost 110 euro per uur (inclusief btw.). Als het gesprek langer dan een kwartier extra duurt, rekenen wij 55 euro per half uur uitloop. Afmelden voor een gesprek kan tot 48 uur van tevoren, daarna brengen wij de kosten in rekening. Wij zijn van mening dat gezinstherapie een goede en bewuste investering in jullie ouder-kindrelatie is. Zijn de kosten een probleem? Laat het ons dan even weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing.