fbpx

Individuele therapie

Als je er alleen niet meer uitkomt

Herken jij je in het volgende:

  • Je loopt vast in je werk of privé en je weet niet meer hoe je verder moet
  • Je merkt dat je op een verkeerde manier voor jezelf zorgt, maar je weet ook niet hoe het anders
    moet
  • Je hebt een geheim waar je vrienden niet mee lastig wil vallen, maar je voelt dat je het met iemand
    moet delen
  • Gebeurtenissen uit het verleden nemen weer een grote rol in je leven in.
  • Je hebt een onbestemd verdrietig gevoel en je komt er alleen niet meer uit.

Elke verandering brengt oneindig veel mogelijkheden”

Met deze woorden sloot ik een traject van ruim 6 maanden af. Vanaf begin tot eind merkte ik aan Hans dat hij oprecht betrokken was. Op een eerlijke, betrouwbare, oprechte, en pure manier geeft hij inhoud aan de gesprekken.
Nu ik terug kijk zie ik hoeveel er wezenlijk veranderd is. Wat mij betreft zijn deze veranderingen en daarmee de vele mogelijkheden mogelijk gemaakt door de veilige omgeving die Hans creëert.
In de gesprekken heb ik altijd een uitnodiging gevoeld om me te kunnen uiten, mezelf te zijn, zonder veroordeling daarover. Ik denk dat het woord compassie centraal heeft gestaan in het hele proces. Mede dankzij zijn open, oprechte betrokkenheid ben ik in staat geweest om me meer te openen en de verandering toe te laten.
Veel dank daarvoor, 

Daniëlle

Individuele therapie

Wij bekijken per situatie naar wat er nodig is. We willen graag naast jou een stukje meelopen in jouw leven om je te helpen over de obstakels te komen die je tegenkomt. Samen kijken we naar patronen die in je leven zijn ontstaan, of naar manieren die je hebt ontwikkeld om het leven leefbaar te houden. We willen je graag helpen om van overleven naar leven te gaan.

Dit doen we door samen in gesprek te zijn, zonder dat we een oordeel hebben over wat goed of fout is, of dat we je zeggen wat jij zou moeten doen. Het is jouw proces en we willen je graag in je eigen kracht zetten. Wij willen daarin echt en open zijn en zijn op zoek naar de echte ontmoeting.