fbpx

Individuele therapie

Als je er alleen niet meer uitkomt

Herken jij je in het volgende:

  • Je loopt vast in je werk of privé en je weet niet meer hoe je verder moet
  • Je merkt dat je op een verkeerde manier voor jezelf zorgt, maar je weet ook niet hoe het anders
    moet
  • Je hebt een geheim waar je vrienden niet mee lastig wil vallen, maar je voelt dat je het met iemand
    moet delen
  • Gebeurtenissen uit het verleden nemen weer een grote rol in je leven in.
  • Je hebt een onbestemd verdrietig gevoel en je komt er alleen niet meer uit.

Elke verandering brengt oneindig veel mogelijkheden”

Met deze woorden sloot ik een traject van ruim 6 maanden af. Vanaf begin tot eind merkte ik aan Hans dat hij oprecht betrokken was. Op een eerlijke, betrouwbare, oprechte, en pure manier geeft hij inhoud aan de gesprekken.
Nu ik terug kijk zie ik hoeveel er wezenlijk veranderd is. Wat mij betreft zijn deze veranderingen en daarmee de vele mogelijkheden mogelijk gemaakt door de veilige omgeving die Hans creëert.
In de gesprekken heb ik altijd een uitnodiging gevoeld om me te kunnen uiten, mezelf te zijn, zonder veroordeling daarover. Ik denk dat het woord compassie centraal heeft gestaan in het hele proces. Mede dankzij zijn open, oprechte betrokkenheid ben ik in staat geweest om me meer te openen en de verandering toe te laten.
Veel dank daarvoor,

Daniëlle

Individuele therapie

Wij bekijken per situatie naar wat er nodig is. We willen graag naast jou een stukje meelopen in jouw leven om je te helpen over de obstakels te komen die je tegenkomt. Samen kijken we naar patronen die in je leven zijn ontstaan, of naar manieren die je hebt ontwikkeld om het leven leefbaar te houden. We willen je graag helpen om van overleven naar leven te gaan.

Dit doen we door samen in gesprek te zijn, zonder dat we een oordeel hebben over wat goed of fout is, of dat we je zeggen wat jij zou moeten doen. Het is jouw proces en we willen je graag in je eigen kracht zetten. Wij willen daarin echt en open zijn en zijn op zoek naar de echte ontmoeting.

[/et_pb_blurb]

Ferdinand heeft ons geleerd hoe we op een goede en helende manier konden praten over onze problemen en pijn, zonder te belanden in ons patroon, waar we beiden gek van werden. Het bedrog is nog een zere plek in onze relatie, maar heeft ons ook veel geleerd over onszelf en elkaar. Ferdinand heeft voor een omslag gezorgd in hoe we er mee omgingen. Nu, een jaar later zijn we heel gelukkig met elkaar. We hebben onze blik nu weer op de toekomst gericht. Nogmaals dankjewel Ferdinand.

M & J

Duur

Gemiddeld gaan wij uit van 8 tot 10 gesprekken, maar geen proces laat zich dwingen.

Tarieven

Voor therapiegesprekken hanteert Relatie-herstel gemiddeld een uurtarief van €84,50 euro, inclusief 21 procent btw. Loopt het gesprek langer dan een kwartier uit, dan rekent Relatie-herstel €42,25 euro per half uur extra.

Per 1 maart 2020 zal het standaard tarief gewijzigd worden naar €90,- per uur en wanneer een gesprek langer dan een kwartier uitloopt, dan rekent Relatie-herstel €45,- per half uur extra.

Verschillende therapeuten kunnen in overleg andere tarieven hanteren.

We zijn ons er van bewust dat therapie een grote investering kan zijn in jezelf. Onze prijzen zijn marktconform, maar dat neemt niet weg dat dit een investering blijft voor veel mensen. Mocht u de kosten niet op kunnen brengen omdat u dit financieel niet redt, laat het ons dan zeker weten. We kunnen dan samen met u zoeken naar een passende oplossing.

Vergoedingen

De meeste therapeuten van Relatie-herstel zijn geregistreerd als gestalttherapeut. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze vorm van therapie vanuit de aanvullende dekking. Soms loont dan ook om over te stappen naar een verzekering die een dergelijke dekking aanbiedt. U vindt gestalttherapie op uw polisblad meestal onder ‘alternatieve zorg’. Via deze link kunt u zien wat de vergoedingen in 2020 zijn.

Afmelden

Soms komt het voor dat u een afspraak moet afzeggen om uiteenlopende redenen. Een afspraak die binnen 24 uur voor de afgesproken tijd wordt afgezegd of niet wordt nagekomen, zijn wij genoodzaakt in rekening te brengen.