fbpx

Over Relatie-herstel

Over onsOnze therapeuten

Over ons

Relatie-herstel is opgericht door Ferdinand Bijzet. Sinds januari 2019 werkt hij samen met Hans van Raalte.

Daarnaast hebben zij een samenwerkingsovereenkomst met meerdere therapeuten in heel Nederland met ieder hun eigen expertise, maar allemaal een passie voor het werken met relaties en gezinnen.

Ferdinand over zichzelf:

Sinds 1999 werk ik met stellen met relatieproblemen en vanaf 2004 met stellen die te kampen hebben met een vertrouwenscrisis. Tussen 2004 en 2011 heb ik honderden mannen behandeld met een seksuele verslaving en hen, samen met hun partners, begeleidt op de weg naar herstel van vertrouwen.

In 2010 studeerde ik af als systeemtherapeut met als thema “herstel van vertrouwen na vreemdgaan”. Sindsdien is mijn focus niet alleen meer seksverslaving, maar breder, gericht op herstel na elke vorm van vreemdgaan. De principes voor vertrouwensherstel in deze situaties komen namelijk overeen.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig lezingen, workshops en trainingen gegeven aan stellen en professionals over dit thema.

Herstel van relatie en van vertrouwen heeft mijn passie. Ik heb zelf ervaren dat vertrouwen kan herstellen. Sterker nog, dat je relatie zich kan gaan verdiepen. Dat geef ik met alle liefde door!

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werker, specialiseerde zich in de Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en de Gestaltgezinstherapie en ben ook opgeleid als systeemtherapeut NVRG. Ook ben ik houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). Ik ben eigenaar van het Kempler Instituut Nederland, een opleidingsinstituut voor relatie en gezinstherapeuten.

Hans over zichzelf:

In 2012 heb ik mijn bachelor Social Work behaald op de CHE. Van 2013 tot en met 2017 heb ik de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestalt Therapie gevolgd aan het Kempler instituut.

Op dit moment ben ik deeltijd ook nog werkzaam als gezinscoach bij het Leger des Heils. Ik werk hier veel in systemen, maar mis daarbij het therapeutische werken. Ik hou ervan om samen met stellen, gezinnen of individuen bezig te zijn met problemen die zich soms in lange tijd, soms in korte tijd zich hebben opgebouwd. Ik wil graag naast mensen staan en voel me vereerd dat ik het vertrouwen krijg in zulke heftige momenten van het leven onderdeel te mogen zijn. Het mooie is dat ik in die moeilijke momenten ook iets kan brengen waar zij zelf nog niet aan hebben gedacht, anders hadden ze het samen gered.

Het herstel van vertrouwen is voor mij belangrijk, omdat ik geloof in relaties en in liefde. En ik geloof dat herstel mogelijk is wanneer relaties gebroken zijn vanwege welke reden dan ook. Dat kan ik niet zelf, dat doen we samen.

De therapeuten met wie wij samenwerken

Hans van Raalte

Hans van Raalte

Koolhovenstraat 2, Barneveld

Meer over Hans

Roel Vonk

Roel Vonk

Bloemstraat 18, Elburg

Meer over Roel

Sijko-Jan Hoeksema

Sijko-Jan Hoeksema

Tolweg 2, Ermelo

Meer over Sijko-Jan

Lenie Kap

Lenie Kap

Amersfoort

Meer over Lenie

Huibert Steen

Huibert Steen

Westdijk 5, Heinenoord of Prins Hendrikstraat 124, Den Haag

Meer over Huibert

Lydia van der Put

Lydia van der Put

Assumburg 41, Dordrecht

Meer over Lydia

Grisalda Bijsterbosch

Grisalda Bijsterbosch

Oostdijk 36, Sommelsdijk

Meer over Grisalda

Andra van Weeghel

Andra van Weeghel

Meppel

Meer over Andra

Wietze van der Laan

Wietze van der Laan

Deventer

Meer over Wietze

Roel Vonk

Roel Vonk

Bloemstraat 18, Elburg

Meer over Roel

Roelof en Hanneke de Haan

Roelof en Hanneke de Haan

Rensumaheerd 80, Groningen

Meer over Roelof en Hanneke

Annemieke van Keeken

Annemieke van Keeken

Barneveld & Alphen aan de Rijn

Meer over Annemieke

Sijko-Jan Hoeksema

Sijko-Jan is sinds enige jaren actief als psychosociaal therapeut. Hij heeft zich toegelegd op ervaringsgerichte, psychosociale hulpverlening (EPH).

Roel Vonk

Roel Vonk is deskundig op het vlak van ervaringsgerichte, psychosociale hulpverlening.

Lees hier meer over Roel

Wilbert Weerd

Huibert Steen

Huibert Steen

Lydia van der Put

Grisalda Bijsterbosch

René Houtman

Roelof en Hanneke de Haan