fbpx

Veel gestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over de programma’s

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer start dit programma en wanneer eindigt deze training?

Het programma start nu en zal nooit eindigen. Het is een eigen tempo programma – jullie beslissen samen (of in overleg met jullie therapeut) wanneer jullie starten en wanneer jullie eindigen.

Hoe lang hebben we toegang tot het programma?

Jullie hebben toegang tot het programma zolang als dit voor jullie herstel nodig is. Nadat dit programma is aangekocht en nadat je succesvol bent ingeschreven kun je het programma op alle apparaten die je bezit bekijken.

Wat als je niet blij ben met de training?

Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jullie blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Alleen de eventueel al gebruikte therapiesessies zullen met dit bedrag worden verrekend. Wanneer je je ook aanmeldt voor therapiegesprekken kan het zijn dat al onze therapeuten op dat moment vol zitten. In een dergelijk geval zullen we samen op zoek gaan naar een oplossing.

Hoe kan ik betalen?

Dit programma kun je kopen met iDEAL via de beschikbare iDEAL link. Bij betaling via iDEAL moet je wel even wachten tot je in het programma kunt omdat we je handmatig toe laten.